mrt
17
2013

3e ronde jeugdcompetitie OWH Zeist

Deze zondag begon wat ongewoon, geen sneeuw, geen dichte wegen, onzekerheid of we er wel komen. 😉

Lekker relaxed afreizen naar Zeist met alleen gezonde spanning over de te spelen wedstrijden. (we stonden op de 2e plaats na de 2e ronde)
Aangekomen de welbekende gezellige drukte voor het zwembad. Wie maakt open? we zouden om 13.15 de eerste wedstrijd beginnen, ook hier zijn ze niet vies van een “Limburgs kwartiertje”.
‘T loopt dus een beetje uit maar dat mag de pret niet drukken.
Op de plomp in.
Eerste match tegen W.V.H. begint goed met 3-1 voor ZON. Anneloes en Remco scoorden en een mooi samenspel met Casper en Bart zorgden ook voor een doelpunt.

2e potje tegen O.S.C.D. een wervelwind in het water, 3-0 door Pieter en Bart.
Dit ziet er veelbelovend uit, maar klop je niet te vroeg op je borst.
Maak diezelfde borst maar nat.

3e partij tegen provinciegenoot Astacus1, dit leek meer op een slagpartij van beide kanten. dit verdiende niet echt een schoonheidsprijs. Resultaat: 0-2 tegen, 2 gewonden en een uitgeputte speler.
(ter info, de verwondingen: een paar gekwetste vingers en een verrekte schouder, maar ze hebben het overleefd 😉 )
Onvrede onder de spelers, overigens binnen beide partijen. (conclusie van beide coaches, waar 2 vechten zijn 2 schuld en scheidsrechters zien ook niet alles. vrede is weer getekend)

4e potje Argonauta1 0-2 verloren. Hoe dit kan??? Techniek? Conditie? Nog aangeslagen van vorige wedstrijd? Hier moet hard aan gewerkt worden.

Match 5, VZV Njord1 ondanks de doelpunten van Casper en Pieter verslagen met 2-5
moet bij gezegd worden dat de 4 beschikbare wissels gereduceerd waren tot 1 door uitputting en niet meer kunnen spelen van enkele spelers tgv blessures.

Toch wel een heavy spelletje dat onderwaterhockey. (als je dacht dat ijshockey zwaar was…)

Beetje teambuilding dan maar er tegen aan gooien en de dames en heren een hart onder de riem steken. Op naar de laatste partij van vandaag

6. RTB”98 Nu gaat het erom. niet leuk maar wel doeltreffend coachen resulteert in 2 doelpunten door Anneloes en Pieter en maar 1 tegengoal 2-1 voor ZON.

De donkere wolken trekken weer weg voor de Zon (zowel binnen als ook buiten).
Benieuwd naar de eindstand die nog even op zich laat wachten.
Waarschijnlijk komt er nog een vervolg omdat de officiële 2e ronde door weersomstandigheden niet door ging. We wachten af.

Team van vandaag:
Anneloes, Bart, Casper, Coen, Ewout, Marlieke, Pieter, Remco, Sean.

Met dank aan de Heiduikers.

Reacties zijn gesloten.