feb
24
2013

2e ronde jeugdcompetitie OWH Zeist

Over de OWH JeugdCompetitie schijnt dit jaar een vloek te rusten. Al’weer’ trachten de weergoden ons parten te spelen en leek het er even op dat we het ‘zonnige’ zuiden niet zouden kunnen verlaten. echter dit keer waren er al wat geocachers vooruit gegaan en controleerden zo de route waardoor het besluit kwam dat we de weergoden de dikke vinger gaven en op naar Zeist vertrokken.
Aldaar kregen we de wijziging door in het speelrooster omdat er een paar teams deze barre tocht niet aangegaan zijn. Onze provinciegenoot Astacus kon er helaas niet bij zijn. Ook wij ZON misten een aantal spelers en gaven met de aanwezige spelers ,en nog een in aantocht zijnde, acte de pressence.
Beginnende tegen VZV Njord werden we met 4-0 om de oren geslagen en hoe hard we terug vochten kregen we gen toegang tot hun doel.
2e match OSCD kranig verdedigd maar helaas 2-1 verloren.
WVH in de 3e match kreeg te maken met een opleving van ZON en resulteerde in een 4-0 voor ZON. Zonne stralende glimlachen op ieders gezicht.
Daarop tegen Argonauta even een hevige discussie onder de scheidsrechters wegens een gevaarlijk gespeelde puck richting ZON’s beruchtste speler en een 2 minuten uit spel van de foute tegenstander, nu was er de kans maar helaas resulteerde dit in 1-0 tegen. Laatste partij van de dag tegen RTB”98 een opleving met 3-1, we zijn weer terug. We wachten gespannen af op de uitslag, of ZON nog op de 2e plaats staat???
Meegespeeld vandaag hebben:
Anneloes
Casper
Coen
Paul
Pieter
Ryan
En natuurlijk onze vrienden van de Heiduikers (heel veel dank):
Ewout
Marlieke
Rogier

Reacties zijn gesloten.