35+ Actie


Een sportieve uitdaging!

35+ zwemmen

 

Voor wie: Iedereen van 35 jaar of ouder die interesse heeft om te zwemmen *
Wanneer: Zaterdag 10, 17, 24 en 31 mei
Start: 10 mei 2014
Tijd: 11.00 – 12.00 uur
Kosten: € 12,00 voor de gehele actieperiode
Plaats: Zwembad Otterveurdt te Hoensbroek

Klik hier om u aan te melden voor deze nieuwe 35+ actie!

Na het grote succes in januari en maart volgt er in mei een laatste 35+ actie om mensen van 35 jaar en ouder weer aan het zwemmen te krijgen. De actie is bedoeld voor iedereen die graag wilt zwemmen, en die het prettig vindt om dit binnen een vereniging met gelijkgestemden te doen. Dit alles onder begeleiding van professionele trainers.

U kunt vanuit allerlei motieven aan deze actie deelnemen: Om uw conditie of zwemtechniek te verbeteren, maar ook als u zich weer wat gezonder in uw vel wilt voelen, wilt afvallen, kampt met lichte gezondheidsproblemen of gewoon eens wilt kijken of zwemmen wel een sport is die bij u past.

In mei 2014 start een nieuwe actie van ZON/Sport & Spel met vier kennismakingssessies op de zaterdagochtend van 11 tot 12 uur, en dat voor maar slechts € 12,00 voor de gehele actie. Dat is dus vier keer een vol uur zwemmen waarbij persoonlijke doelstellingen behaald kunnen worden met de hulp van professionele trainers!

Nieuw: U mag bij deze laatste actie gratis een introducé meenemen! Dat is dus dubbel zo veel zwemplezier voor slechts € 12,00! 

Voor meer informatie, kunt u mailen naar info@zonsportenspel.nl

* Het hebben van minimaal een zwemdiploma A niveau is een vereiste om deel te kunnen nemen aan deze actie.