nov
28
2013

Jeugdcompetitie Onderwaterhockey

1e ronde Jeugdcompetitie OWH 

Afgelopen zondag was het weer zo ver, de eerste competitiedag van het seizoen ’13-’14 in Zeist. Met een ietwat uitgedund team (5) komen we op tijd aan in Zeist. Alvorens naar het beruchte KNZB bad te rijden, moeten we nog even onze gastspeler oppikken die ons team komen versterken.

Allereerst werd nog even de kampioen van vorig seizoen gehuldigd en daarna konden we aan (in) de bak. Het eerste duel was direct tegen de kampioen van vorig jaar: Njord1, deze deelde direct een grote klap uit waardoor we deze match met 7-0 verloren. Duidelijk werd ook dat sterkere spelers en wissels geen overbodige luxe zijn, helaas voor ons, misten we deze.

De tweede match tegen Argonauta2 was makkelijker. Hier hebben we..met 5-0 gewonnen. Duel drie tegen onze Belgische vrienden, Orca Bilzen2, was een herhaling van de vorige match: 5-0 winst. Meer lieten ze er ook echt niet door, dit team moeten we zeker niet onderschatten de volgende keer.

Het vierde gevecht was tegen Watervrienden (nou ja.. “vrienden”??). Deze speelden net als vorig jaar erg hard. De 2 stormrammen van hun team veegden de zwembadvloer aan met onze mannen en versloegen ons met 7-0.

Na een heeeeeele laaaaaange rust konden de mannen van ZON na bijna 1,5 uur aan hun laatste duel beginnen tegen VRB. Ietwat afgekoeld door de lange tussentijd werd het uiteindelijk toch 4-0. Deze hebben de boys dus ook in de pocket!

Moe maar voldaan wordt de reis huiswaarts gemaakt onderbroken door een welverdiende stop bij inmiddels ons stamwegrestaurant. Volgende keer gaan we er gewoon weer vol tegenaan en dan met (hopelijk) een compleet team.

Captain Bart, Coen, Paul, Lorenzo, Ted en natuurlijk Ewout, bedankt voor jullie inzet!

owh1

Klik hier voor de uitslagen.

Reacties zijn gesloten.