Junior Masters

Heb je al je zwemdiploma’s behaald of in ieder geval een C diploma in je bezit en vind je het heerlijk om in het water bezig te zijn? Kom dan gezellig bij de Junior Masters zwemmen! Hieronder vind je informatie over wat je bij de Junior Masters kunt verwachten:

ZonZwem-PascalMoors 6

 

Iedere week op donderdagavond en op zaterdagmorgen zal er gezwommen worden zoals je dat bij het C-diploma of bij de zwemvaardigheden al gewend was.
Zo blijven toch de slagen, de keerpunten, de conditie en de techniek behouden.

 

 

De laatste twee lessen van iedere maand zal er steeds wat leuks gedaan worden! Dit kan een ‘Actie- / Speelles’ zijn waarin we wat leuke zwemoefeningen doen met de mat, het gat, de ringen, ballen enz. en waarin we ook estafettewedstrijden zullen zwemmen met behulp van materialen. Tijdens deze actie- en speellessen ligt de nadruk vooral op het spelen en zwemmen met de materialen. Denk aan oefeningen als bijv. lummelen, wedstrijdje mat duwen (welk team bereikt het eerst de overkant), estafette (met kleren, met ringen en ander materiaal), bal- en tikspelen.

Daarnaast kan het ook zijn dat er een Snorkelles met vormen van reddend zwemmen gegeven wordt. (Materiaal zoals flippers, snorkels en brillen hebben wij op het zwembad tot onze beschikking en hoef je dus niet zelf mee te nemen, mocht je ze niet hebben.)

Spreekt dit je aan en lijkt het je leuk om een keer mee te komen doen? Dat kan! Je bent van harte welkom op vrijdagavond van 19.00 – 19.45 en/of op zaterdagmorgen van 10.50 – 11.30. En het mooie is dat je het de eerste twee weken gratis kunt komen uitproberen!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. Marcel de Raat.
Mail: masters@zonsportenspel.nl