Senior Masters

Ben je 16 jaar of ouder en lijkt het je leuk om elke week onder begeleiding van een trainer baantjes te zwemmen? Dan ben je bij ZON/Sport en Spel aan het juiste adres!

sm
Wij geven je de mogelijkheid om op je eigen tempo baantjes te zwemmen onder begeleiding van een professionele trainer die je opdrachten geeft en je helpt met het verbeteren van je zwemslagen, je techniek en je conditie. De leeftijd van de huidige zwemmers varieert van 16 tot 60 jaar.

 
Wij zwemmen 3 keer per week: op dinsdag- en donderdagavond en op de zaterdagmorgen. Er zijn verschillende banen beschikbaar, die zijn ingedeeld op snelheid van de zwemmers. Zo kun je altijd op je eigen tempo zwemmen en blijven werken aan je conditie. Uiteraard is het ook altijd mogelijk om, als je vooruitgang boekt, in een ‘snellere’ baan te gaan zwemmen voor wat meer uitdaging.

Spreekt dit je aan en lijkt het je leuk om een keer mee te komen doen? Dat kan! Je bent van harte welkom op dinsdagavond van 19.45 – 20.30 uur, op donderdagavond van 19.30 – 20.15 uur en/of op zaterdagmorgen van 08.45 – 09.30 uur.

Kom gerust een paar keer met ons mee trainen! Gedurende de eerste twee weken kan dit namelijk geheel gratis!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. Marcel de Raat.
Mail: masters@zonsportenspel.nl