Snorkelen

Snorkelen is heel gemakkelijk en leuk en kun je bijna overal waar water is wel doen: in het zwembad, op vakantie, in de zee. Ben jij een waterrat, op zoek naar spanning en avontuur en ben je minimaal in het bezit van zwemdiploma C? Dan kun je bij ons komen snorkelen! Hier worden je alle vaardigheden en technieken die van belang zijn bij het snorkelen aangeleerd door een deskundig en gediplomeerd team van instructeurs. Zij zullen je helpen en opleiden om de snorkeldiploma’s 1, 2 en 3 te behalen. Met een duikmasker en een snorkel kun je met je hoofd onder water gewoon blijven ademen. Je hebt ook niet zoveel nodig: een zwembroek / badpak, duikmasker, snorkel en zwemvliezen zijn al genoeg.

De jongste leerling is zes jaar en de oudste is in de veertig. Dus leeftijd doet er echt niet toe!!

Regelmatig zijn er tijdens de snorkellessen ook duikflessen aanwezig en kunnen de meer ervaren snorkelaars kennis maken met de omgang van “duikapparatuur”.

Spreekt dit je aan en lijkt het je leuk om een keer mee te komen doen? Dat kan! Kom gerust eens een kijkje nemen tijdens een training! Of train mee, je mag 2 weken GRATIS meedoen! Heb je zelf geen materiaal, geen nood! ZON/Sport & Spel beschikt over het benodigde materiaal.

Er wordt lesgegeven volgens de richtlijnen van het Nationaal Platform Zwembaden / NRZ.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met dhr. Marcel de Raat.
Mail: leszwemmen@zonsportenspel.nl