mei
22
2014

Weekend Helden 2014

Zaterdag 3 mei was het tijd voor een weekendje gezellig samen zijn met bijna alle Z.O.N. vrijwilligers.

Rond kwart over 12 moesten we ons allemaal verzamelen op de parkplaats van Otterveurdt, zodat we gezamenlijk naar Helden konden rijden. Een enkeling was dan ook daadwerkelijk al om kwart over 12 aanwezig en begon zich af te vragen of het weekend Helden nog wel doorging.. maar nadat ons ‘Limburgs kwartiertje’ was verstreken, was iedereen inmiddels gearriveerd.

Alvorens dan uiteindelijk te kunnen vertrekken, moest er nog één probleem worden opgelost: Wat was nou ook alweer het adres van de blokhut waar we dit weekend zouden verblijven? Op het feit na dat iedereen hier een mail over had gekregen, leek het toch makkelijker om Daisy even op te bellen om zo het adres te achterhalen (zij en Franka waren namelijk al vooruit gegaan om de lunch voor te bereiden die op ons te wachten stond bij aankomst).

Eenmaal aangekomen bij ons verblijf van dit weekend, bleek dat we onderweg één iemand waren kwijtgeraakt: Franjo (en degene die met hem meereden). Ondanks de TomTom heeft hij nog een extra rondje Helden nodig gehad om uiteindelijk ook aan te kunnen schuiven bij de heerlijke lunch die was voorbereid.

Nadat alles lekker was opgepeuzeld, kon ieder een beetje zijn eigen weg gaan: voetballen, kaartspelletjes spelen, lekker bij het kampvuur zitten en marshmallows roosteren enz. Tegen de avond zijn we allemaal weer bij elkaar gekomen rondom het kampvuur voor een lekkere BBQ.

Helden 1

Na de BBQ, was er nog een special surprise: een bezoek van niemand minder dan ..Gravin von Schönborn. Zij had nog een leuk avondspel voor ons in petto, ofja leuk.. er waren een aantal zwemmers en een drietal kaderleden, maar je wist niet van elkaar wie wat was. Nou moesten de zwemmers erachter zien te komen wie die 3 kaderleden waren alvorens dat de kaderleden alle zwemmers hadden laten verdrinken. Nou bleek toch wel dat onze zwemmers niet zo goed konden zwemmen, gezien de kaderleden keer op keer hadden gewonnen.

Inmiddels was het al 00.00 uur en dus bedtijd voor een groot gedeelte van ons. Alleen de echte Die Hards zijn toen nog, uitgerust met een zaklamp, op pad gegaan voor een nachtwandeling in de Heldense bossen. Het was op een gegeven moment niet helemaal zeker meer of we de blokhut ooit nog terug zouden zien, maar na een klein uurtje wandelen waren we dan toch weer veilig teruggekomen. Moe? Nee hoor, nog lang niet! Dus daar kwamen de kaarten weer op tafel en hebben we nog een paar potjes skibo gespeeld tot ergens 02.30 uur.

Zondagmorgen was echter een heel ander verhaal. Een enkeling had maar echt goed geslapen. De meeste hebben toch wel veel wakker gelegen op hun te lekke luchtbed (tip voor de volgende keer: controleer je luchtbed alvorens je ermee weg gaat). Na het ontbijt zijn er nog wat spelletjes gespeeld waarna we het weekend hebben afgesloten op de minigolfbaan in Stevensweert. Na dit potje golf, zaten we allemaal muisstil aan de tafel, moe maar voldaan van een gezellig weekendje teambuilden, en zijn we maar weer huiswaarts gegaan.

Klik hier voor de foto’s!

Reacties zijn gesloten.