jul
11
2017

Zomervakantie 2017

Het verenigingsjaar 2016 – 2017 loopt weer ten einde.

Op 1 juli waren de laatste zwemlessen voor de kinderen in het ondiepe. Op vrijdag 7 en zaterdag 8 juli was het diplomazwemmen voor de snorkelaars en onze leszwemmertjes.

Op donderdag 13 juli is de laatste zwemles/training voor de leszwemmers in het diepe en de masterzwemmers. Op vrijdag 14 juli tenslotte is de laatste training voor onze onderwaterhockeyers, snorkelaars en juniormasters

Ook de waterpoloers die zwemmen in het zwembad d’r Pool in Kerkrade hebben hun laatste training weer achter de rug.

In de tussentijd kan er door de masterzwemmers en andere leden die zelfstandig baantjes willen trekken gezwommen worden tijdens de gehele vakantie op maandag van 19:00 – 19:45 uur.

Ook staat er voor de liefhebber donderdag’s weer wandelen op het programma tijdens de vakantie. Houd daartoe de groepsapp van de masters in de gaten! Master-zwemmers die nog niet in deze groep zitten kunnen zich aanmelden via secretariaat@zonsportenspel.nl (vermeld daarbij je mobiel telefoonnummer).

Op maandag 28 augustus kan onze groep ouwe happers als eerste weer aan de bak. Op dinsdag 29 augustus starten de seniormasters en op donderdag 31 augustus de leszwemmers (diepe – voorbereiding diploma A t/m ZV3),
Op vrijdag 1 september beginnen de onderwaterhockeyers, de snorkelaars en de juniormasters weer en op zaderdag 2 september tenslotte starten ook de leszwemmers in het ondiepe.

Reacties zijn gesloten.